Drinkwatersysteem

Drinkwatersysteem
De drinkwatersystemen zuiveren regenwater en bronwater op een eenvoudige en veilige manier tot vers drinkwater voor al uw behoeften. Hierbij worden natuurlijke vormen van waterzuivering zonder chemische middelen toegepast; UV-licht, ozon en filtratie. Het drinkwatersysteem is eenvoudig te installeren in bestaande woningen doordat het water tot drinkwaterkwaliteit wordt gezuiverd. Er hoeft dus geen extra leidingnet aangelegd te worden.

Eenvoudig en doeltreffend
Het drinkwatersysteem biedt:
- een eenvoudige en veilige manier om opgevangen regenwater te bewerken tot schoon, vers drinkwater voor al uw behoeften;
- laag energieverbruik dankzij het gepatenteerde zuiveringsproces;
- drinkwater tegen minimale kosten;
- een gemakkelijke installatie;
-toepassing in zowel in bestaande behuizingen als in nieuwe gebouwen.

De werking van de het drinkwatersysteem

1 Het drinkwatersysteem maakt gebruik van UV-licht, ozon en filtratie om vers, drinkbaar water uit opgevangen regenwater te produceren.

Opgevangen water wordt vóór de UV-behandeling tot 5 µm gefilterd. De enkele UV-bron zuivert het water en produceert ook ozon dat wordt vermengd met het water in de tank. Hierdoor wordt het water ververst en wordt voor restzuivering gezorgd. Ozon fungeert ook als microvlokmiddel om de reinigende capaciteit van het drinkwatersysteem te vergroten. De UV-lamp schakelt automatisch aan en uit, wat bijdraagt aan een energiebesparing van minstens 90% in vergelijking met conventionele UV-zuiveringssystemen met één bron.

2 Opslag & verversing

Behandeld water kan onbeperkt worden opgeslagen zonder toevoeging van chemicaliën zoals chloor; dit wordt gerealiseerd door ons gepatenteerde verversingssysteem in een gesloten circuit tussen het drinkwatersysteem en de opvangtank voor regenwater. Hierdoor wordt verspilling van kostbaar water voorkomen.

3 Distributie

Het drinkwatersysteem wordt via de uitlaat rechtstreeks aangesloten op het huishoudelijke waterleidingsysteem en fungeert zodoende als de primaire watertoevoer.

  Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht