Wat doen wij

Solar panel installationDurensa
Durensa richt zich met hart en ziel op het verlagen van het energie- en waterverbruik. Wij leveren led-verlichting, zonnepanelen, infrarood
verwarming en regenwatersystemen. Hiermee dragen we bij aan een schonere en
betere leefomgeving voor mens en dier. Bovendien is energie besparen goed
voor uw portemonnee. Meer weten? Wij informeren u graag over de
mogelijkheden.

Stroomverbruik
Durensa biedt kwalitatief hoogwaardige PV-systemen voor elk type woning of bedrijf. Gebruikt u zonnepanelen, dan bespaart u fors op uw stroombehoefte en werkt u mee aan een verminderde CO2-uitstoot. Daarnaast levert zonne-energie een aanzienlijke geldbesparing op. Een eenmalige aanschaf van een PV-systeem verdient u spoedig terug. Wij voeren in ons productportfolio uitsluitend merken die zowel zonnecellen, panelen als geleiders fabriceren. Hierdoor kunnen wij u volledige garanties bieden op het totale PV-systeem.

Led-verlichting
Durensa levert kwalitatief hoogwaardige led-verlichting aan bedrijven en particulieren. Het gebruik van led-verlichting betekent zuinig omgaan met stroom en zorgt voor een minder hoge energierekening. De besparing die led-verlichting biedt, kan oplopen tot 70% van uw stroomkosten in vergelijking met de traditionele verlichting. Wij hebben led-verlichting in diverse kleuren en warmtes in huis.

Gasverbruik
Durensa levert langegolf infraroodverwarming voor bedrijven en woningen. Het gebruik hiervan is een goede manier om te besparen op uw verwarmingskosten. Infraroodverwarming is energiezuinig, omdat de infraroodstralen niet de lucht verwarmen, maar uitsluitend objecten, mensen en dieren. Hierdoor gaat niet onnodig warmte verloren. Wilt u nóg zuiniger ‘stoken’? Zorg er dan voor dat zonne-energie de stroom van uw infraroodverwarming gaat opwekken. Hierdoor bespaart u op de verbruikskosten van zowel stroom als gas.

De modern vormgegeven infrarood verwarmingspanelen, van hoogwaardige kwaliteit, zijn een prima vervanger van de traditionele cv-verwarming. De panelen zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten en zijn in veel gevallen niet zichtbaar. Aankijken tegen radiatoren is niet meer nodig. Wij gunnen u graag een kijkje in het ruime aanbod.

Waterverbruik
Durensa heeft dé oplossing om het gebruik van drinkwater enorm te verminderen. Waarom kostbaar drinkwater gebruiken voor het doortrekken van het toilet, het wassen van kleding en het sproeien van uw auto? Dat kan ook met hemelwater door gebruik te maken van een regenwatersysteem. Wij bieden twee soorten regenwatersystemen. Ten eerste een regenwatersysteem dat uitsluitend zorgt voor het hergebruik van hemelwater. Via een ander (nóg geavanceerder) systeem, is ook het hergebruik van grijswater (rioolwater) mogelijk. Uiteraard op een veilige en verantwoorde manier. Met het
laatstgenoemde regenwatersysteem kunt u 75.000 liter (of meer) besparen op uw drinkwater. Wordt het regenwatersysteem in nieuwbouwprojecten geïntegreerd, dan kan de aanleg van een hemelwaterafvoer-riool tot het verleden behoren. Samen met de hierbij behorende onderhoudskosten, levert dit enorme extra besparingen op.

  Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht