PV-systemen

PV-systeem
Een PV-systeem is de verzamelnaam van zonnepanelen in combinatie met de bekabeling, omvormer, overstroombeveiliging en montagesets. Gezamenlijk vormen zij de eigen stroomvoorziening in de woning.

Zonnepanelen
In de markt van zonnepanelen zijn vele merken te vinden, waardoor de ondoorzichtigheid in de markt enorm groot is. Durensa biedt alleen producten aan van verticaal geintregreerde fabrikanten. Dit houdt in dat de panelen, de cellen, de halfgeleiders en de isolatie gemaakt worden door één en dezelfde producent waardoor een TOTALE fabrieksgarantie op het paneel kan worden worden afgegeven.

Bekabeling
De bekabeling die wij leveren bij de panelen zijn van de hoogste kwaliteit en dikte, waardoor risico’s op brandgevaar tot een minimum worden beperkt. Veelal wordt door collega-aanbieders bekabeling aangeboden die niet voldoende aansluit bij het paneel. Hierdoor kan brandgevaar ontstaan met alle (toekomstige) gevolgen van dien.

Montagesets
Ooke hier geldt dat Durensa het beste materiaal levert. Wij willen er niet aan denken dat tijdens hevige windvlagen het dak van uw woning uiteen wordt gereten. Onze montagesets voldoen aan de strengste veiligheidseisen die er gesteld zijn.

Omvormers
Omvormers zijn het hart van het PV-systeem. De omvormers zetten de gelijkstroom van de panelen om in wisselstroom. Zodoende kan de stroomvoorziening veilig worden aangesloten op de meterkast.

Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht